Opis

Visibaba Brewery
Ova hmeljna priča počela je upoznavanjem dva mlada Belgijanca koja su živela u Hrvatskoj i poželela da povežu svoje dve velike strasti: Pivo i Muziku. Preko kućnih pivara do festivala, avantura se nastavila na Balkanu u potrazi za pivarom u kojoj će biti dobrodošao njihov nomadski pivarski duh.
Potraga kroz Hrvatsku i Sloveniju završila se zaustavljanjem traktora, na seoskom putu, koji ih je odveo do čudesne Kabinet fontane.
Dva nesvakidašnja belgijska lika krenula su da pretaču svoje snove, satkane od domaće recepture koja je omogućila da Visibaba Pivo nastane.
Koristeći najbolje proizvode u kombinaciji sa najfinijim sastojcima iz celog sveta, oni uzdrmavaju Belgijsku tradiciju svojiim ekscentričnim i pre svega inovativnim načinom da stvari rade drugačije.
Belgijskoj dijaspori su se pridružili već legendarni: John Lemon, Janis Hoplin, Bob Barley i poslednji ali ne i manje važan Oat Dirty Bastard.

Kabinet Brewery
Kabinet piva su tu da vas iznenade, osveže i probude vasa čula i sećanja. Kao prva grinfild zanatska pivara na Balkanu trudimo se da budemo revolucionari pivske culture u Srbiji. Stoga smo bili dovoljno hrabri da skuvamo preko 80 piva u više od 4 godine, neka su biljna, druga su kuvana sa začinima ili organska, čak lambik ili odležale serije. Naši recepti su putovali u 25 zemalja. Svako od piva ima svoj karakter i upravo iz toga razloga je svaku etiketu radio i drugi umetnik. Pivo je kao i hrana neipresušan izvor inspiracije. Pivolada kao jedinstveni pivski namaz je upravo omaž tome šta je za nas pivo. Ponosni smo da smo sarađivali sa nekim od najfantastičnijih pivara današnjice kao što su Mikkeller, De Molen, Canediguerra, Zagovor, Bakunin, Rewort, Visibaba, White Stork itd…Tu smo da vam ulepšamo sve one male, ali važne trenutke opuštanja i deljenja planova i želja još posebnijim.